Recipes and Posts Tagged csokoládé temperálás
Miért és hogyan temperáljuk a csokoládét?
A bonbon készítés nagyon kellemes, szórakoztató elfoglaltság. Sokunk autodidakta módon tanulja, kutat a net-en, könyvekből próbál ismeretekhez jutni. Számos más lehetőség is van, de magam is az internetről próbáltam elsajátítani az apró, falatnyi édességek készítését. Akkor még soha sem hallott fogalom volt számomra a csokoládé temperálás. Úgy gondoltam, a csokit... tovább
Tovább olvasomKaramellizált fehér csoki – sós mogyoró krokant bonbon
A bonbont a közelgő ünnepekre való tekintettel gasztroajándéknak ajánlom.
Csokoládé Kreatívan Tovább olvasomMálnakrémes-rózsavizes bonbon
Különleges ízeket kedvelő embereknek ajánlom, esetleg exkluzív vacsora után desszertként.
Csokoládé Kreatívan Tovább olvasomKávékrémes kávés-fűszeres krokanttal bonbon
Kávé mellé ajánlom, vagy ajándékba díszdobozban.
Csokoládé Kreatívan Tovább olvasomKardamom – fehércsokis krémmel töltött bonbon
Névnapi vagy szülinapi ajándéknak, szép díszdobozban szalaggal átkötve.
Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom