Recipes and Posts Tagged csokoládé temperálás

Miért és hogyan temperáljuk a csokoládét?

Szerző: Csokoládé Kreatívan | 0 Komment | | Kategória: Tippek | Címkék : , , , , , ,

Tábla csokoládé

A bonbon készítés nagyon kellemes, szórakoztató elfoglaltság. Sokunk autodidakta módon tanulja, kutat a net-en, könyvekből próbál ismeretekhez jutni. Számos más lehetőség is van, de magam is az internetről próbáltam elsajátítani az apró, falatnyi édességek készítését. Akkor még soha sem hallott fogalom volt számomra a csokoládé temperálás. Úgy gondoltam, a csokit... tovább

Tovább olvasom
Karamellizált fehér csoki - sós mogyoró krokant bonbon

Karamellizált fehér csoki – sós mogyoró krokant bonbon

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A bonbont a közelgő ünnepekre való tekintettel gasztroajándéknak ajánlom.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Málnakrémes-rózsavizes bonbon

Málnakrémes-rózsavizes bonbon

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

Különleges ízeket kedvelő embereknek ajánlom, esetleg exkluzív vacsora után desszertként.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Kávékrémes kávés-fűszeres krokanttal bonbon

Kávékrémes kávés-fűszeres krokanttal bonbon

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Kávé mellé ajánlom, vagy ajándékba díszdobozban.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Kardamom - fehércsokis krémmel töltött bonbon

Kardamom – fehércsokis krémmel töltött bonbon

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Névnapi vagy szülinapi ajándéknak, szép díszdobozban szalaggal átkötve.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom