Recipes and Posts Tagged csoki

Avokádó csokipuding

Avokádó csokipuding

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Tej- tojás-, cukor- gluténmentes csoki-csoki-csoki puding! (paleo)

Fitt fazék kultúr klub Tovább olvasom
Whisky praliné

Whisky praliné

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Kávé mellé desszertnek ajánlom, de díszdobozban ajándéknak is adhatjuk.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Vodkamálna bonbon

Vodkamálna bonbon

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Felnőtteknek, díszdobozban igazi meglepetés lehet ez az alkoholos bonbon.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Baileys trüffel

Baileys trüffel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Vendégváró édesség, kávé és tea mellé ajánlom, vagy könnyű baráti vacsora után kínálhatjuk a vendégeinket ...

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom

Milyen ismérvek alapján válasszunk csokoládét?

Szerző: Gasztro Trend | 0 Komment | | Kategória: Tippek | Címkék : , , , , ,

Csokik

A napokban az édességboltban jártam. A csokis pultnál két hölgy nézelődött. Az egyik levett egy táblás csokit a polcról, nézegette, megfordította, pillanatra mintha olvasta volna a papírra írt szöveget, majd a kosarába tette. Aztán még egy tétova mozdulatot tett és levett egy másik táblát, kicserélte azzal, ami már a kosarában... tovább

Tovább olvasom
Sós-karamellás tejcsokis bonbon, pirított szezámmaggal, étcsokoládé burokban

Sós-karamellás tejcsokis bonbon, pirított szezámmaggal, étcsokoládé burokban

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ajándékba vagy ínyenceknek kávé, tea mellé.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom

Miért és hogyan temperáljuk a csokoládét?

Szerző: Csokoládé Kreatívan | 0 Komment | | Kategória: Tippek | Címkék : , , , , , ,

Tábla csokoládé

A bonbon készítés nagyon kellemes, szórakoztató elfoglaltság. Sokunk autodidakta módon tanulja, kutat a net-en, könyvekből próbál ismeretekhez jutni. Számos más lehetőség is van, de magam is az internetről próbáltam elsajátítani az apró, falatnyi édességek készítését. Akkor még soha sem hallott fogalom volt számomra a csokoládé temperálás. Úgy gondoltam, a csokit... tovább

Tovább olvasom