Recipes and Posts Tagged belsőség
Szőlőszemek szárnyasmájjal és borókával flambírozva
A szárnyasmájat elválasztjuk a szívtől, az utóbbit másra használjuk fel.
Gasztro Trend Tovább olvasomRántott hús és máj madársalátával
Ha már vasárnap van, együnk valami finomat.
Hobbychef Tovább olvasomResztelt csirkemáj petrezselymes krumplival, céklasalátával
Olcsó, gyorsan elkészül és finom.
Hobbychef Tovább olvasomVörösboros resztelt csirkemáj tojással, rizzsel, vöröskáposzta salátával
Szeretem a csirkemájat, nem csak azért mert olcsó, de finom és könnyű vele dolgozni.
Hobbychef Tovább olvasomResztelt sertésmáj rizzsel, sült krumplival és csalamádéval
Bár a libamáj a májak királynője, azért a sertésmájat is szeretem.
Hobbychef Tovább olvasomPikáns pacal
A csíkozott pacalt annyi vízben tesszük fel főni, hogy két ujjnyira ellepje.
Gasztro Trend Tovább olvasom