Recipes and Posts Tagged befőtt készítés

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Körte fehérborban, szőlőlevelekben

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A borból a birsecettel, a fahéjjal, és egy kevés vízzel hígítva páclevet főzünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zöldmandulabefőtt (hamis pisztácia)

Zöldmandulabefőtt (hamis pisztácia)

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Csak frissen szedett, még puha héjú és tűvel jól átszúrható, nem keserű mandulából készíthető.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rebarbara kompót

Rebarbara kompót

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.5 / 5)

Finom sültek mellé mindig jól esik egy kis kompót, amelyet általában almából szoktunk készíteni.

Gasztro Trend Tovább olvasom