Recipes and Posts Tagged befőtt készítés
Körte fehérborban, szőlőlevelekben
A borból a birsecettel, a fahéjjal, és egy kevés vízzel hígítva páclevet főzünk.
Gasztro Trend Tovább olvasomZöldmandulabefőtt (hamis pisztácia)
Csak frissen szedett, még puha héjú és tűvel jól átszúrható, nem keserű mandulából készíthető.
Gasztro Trend Tovább olvasomRebarbara kompót
Finom sültek mellé mindig jól esik egy kis kompót, amelyet általában almából szoktunk készíteni.
Gasztro Trend Tovább olvasomRólunk
Cégadatok
Cégnév: Gasztro Net Kft.
Székhely: 9028 Győr, Régi Veszprémi u. 10.
Levelezési cím: ua. mint a székhely
Cégjegyzékszám: 08-09-015785
Adószám: 14171341-2-08
Számlavezető bank: Raiffeisen Bank
Számlaszám: 12096729-00346100-00100003
Cikkek és Események
-
Öt egészséges finomság, amit megehetsz a párod...
Egy ízletes fogás nemcsak az étkezőasztalnál lehet emlékezetes, hanem még inkább a...tovább
-
Vadonatúj kulináris édességek a CsokoladeWebshop.hu-nál!
Akik szeretik a csokoládét nemcsak enni, hanem ajándékozni is, akkor jó helyen...tovább
Különféle Receptek
- Népszerű
- Új
- Véleletlen
-
Köménymagleves
(3.8 / 5)
-
Cointreau narancslikőr házilag
(3.7 / 5)
-
Amaretto mandulalikőr házilag
(3 / 5)
-
Bodzavirág borpongyolában
(0 / 5)
-
Körte fehérborban, szőlőlevelekben
(0 / 5)
-
Gyömbérhab
(5 / 5)