Üzletkötők részére

0 Komment | 2013.szeptember 18.

Országosan keresünk olyan területi képviselőket és üzletkötőket jutalékos rendszerben, akik közvetlen kapcsolatban állnak vendéglátóhelyekkel, illetve gasztronómiához szorosan köthető szolgáltatásokkal.

Ha szeretne a Gasztro Trend üzletkötői csapatához csatlakozni, akkor kérjük, hogy kövesse az alábbi útmutatást:

 • 1. lépés

Elsőként vegye fel velünk a kapcsolatot! Üzenjen részünkre a Kapcsolat menüpont alatt „Üzletkötő” tárggyal, vagy írjon közvetlen emailt az info(kukac)gasztrotrend(pont)hu címünkre, és írja meg üzenetében, hogy milyen üzletkötői azonosítóval (névvel) szeretné elkezdeni majd tevékenységét. Levelében feltétlenül írja meg vállalkozásának nevét, illetve adószámát és cégjegyzékszámát, valamint székhelyének címét. Társas vállalkozás esetében pedig, egy végzés és aláírási címpéldány másolatának csatolása is szükséges az üzletkötői tevékenység megkezdéséhez, amely természetesen részünkről is megküldésre kerül.

Felhívnánk a figyelmét arra, hogy próbáljon meg lehetőleg minél egyszerűbb üzletkötői nevet választani, mivel ezt a nevet kell majd megadnia a szolgáltatásunkat igénylő/megrendelő vendéglátóhelynek, illetve gasztronómiához szorosan köthető szolgáltatásnak is, a „Vendéglátóhely regisztráció” űrlap kitöltése során.

 • 2. lépés

Megbízási szerződésünket megküldjük az Ön email címére, melyet kitöltve és aláríva, valamint lepecsételve jutassa vissza hozzánk.

 • 3. lépés

A megbízási szerződés visszajutatása után, részünkről is aláírásra és lepecsételésre kerül a szerződés, amelynek másolatát visszaküldjük az Ön részére.

 • 4. lépés

Emailben megküldjük az Ön részére személyre szabottan elkészített tájékoztatónkat, amit nyomtasson ki, és jutasson el a potenciális megrendelő részére. Ezzel is segítve a szolgáltatás népszerűsítésének hatékonyságát.

Természetesen nem ragaszkodunk a tájékoztató kinyomtatásához és ilyen módon történő terjesztéséhez, ha valaki szóban vagy interneten (pl.: Facebook rajongói oldal) végzi a népszerűsítést, azt is elfogadjuk, de azt is csak abban az esetben, ha az igénylő/megrendelő valamely csomagajánlatunk megrendelésekor feltünteti az „Üzletkötő” nevét.

Megrendeléstől a jutalék kifizetéséig:

 • A részletek megismeréséhez kattintson a számokra, és megnyílnak alattuk a részletek.

 • A Vendéglátóhely regisztráció űrlap kitöltése a megrendelő részéről

  Az igénylő/megrendelő a „Vendéglátóhelyek részére” menüpont alatt kitölti a szolgáltatásunk megrendeléséhez szükséges „Vendéglátóhely regisztráció” rész alatt szereplő űrlapot, az „Üzletkötő neve”, illetve a kapcsolattartáshoz és a számlázáshoz szükséges adatok megadásával.


 • Díjbekérő kiállítása és megküldése a megrendelő részére

  Az adatok beérkezését követően kiállítjuk a megrendelő részére 8 napos fizetési határidővel a díjbekérőt (proforma számlát) és elektronikus úton (emailben) meg is küldjük azt a részére.


 • A pénz beérkezését követően a szolgáltatás aktiválása

  A pénz megérkezését követően a szolgáltatást aktiváljuk, és kiállítjuk a számlát a megrendelő részére, amit megküldünk olyan formában (pl.: elektronikus e-számla emailben, papír alapú számla emailben, papír alapú számla postázva), amilyen formában korábban igényelte azt tőlünk.


 • Az üzletkötő értesítése a megrendelés sikerességéről

  Emailben értesítjük az üzletkötőt a megrendelés sikerességéről.


 • A jutalék jóváírása az üzletkötő részére

  A jutalékot jóváírjuk az „Üzletkötő” részére.

Tájékoztató:

A jutalék csak abban az esetben kerül kifizetésre, ha a megrendelő eljutatja részünkre a megrendelt szolgáltatás ellenértékét.

A jutalék abban az esetben is jár az üzletkötő részére, ha a megrendelő a tőlünk igénybevett szolgáltatást 1 évvel meghosszabbítja, és rendezi annak ellenértékét is.

A jutalék számla ellenében havonta kerül kifizetésre, de nettó 20.000 Ft jutalék felett bármikor igényelhető.

További részletekért keressen fel bennünket! Üzenjen részünkre a Kapcsolat menüpont alatt „Üzletkötő” tárggyal, vagy írjon közvetlen emailt az info(kukac)gasztrotrend(pont)hu címünkre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.