Receptek
Szőlőszemek szárnyasmájjal és borókával flambírozva
A szárnyasmájat elválasztjuk a szívtől, az utóbbit másra használjuk fel.
Gasztro Trend Tovább olvasomAvokádó krémleves
Az avokádó gyümölcsét megfelezzük, és eltávolítjuk a magját.
Gasztro Trend Tovább olvasomLángoló gyümölcsök
A körtéket meghámozzuk, felnegyedeljük, magházukat eltávolítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomLángoló grillás grapefruit
A szép, egészséges gyümölcsöket megfelezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomAlkoholmentes gyümölcsturmixok
Bármilyen friss vagy télire eltett gyümölcs használható a turmixitalokhoz.
Gasztro Trend Tovább olvasomCseresznyesörbet
A gyümölcsöket kimagozás után turmixgépben a citrom szűrt levével összetörjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomGyümölcssalátával töltött görögdinnye
A görögdinnyét úgy válasszuk ki, hogy szép legyen a külső héja is.
Gasztro Trend Tovább olvasomPoharas gyümölcskrémek
A tojások sárgáját 30 g cukorral habosra keverjük.
Gasztro Trend Tovább olvasom