Receptek
Testarossa koktél
Hazánkban nincs komoly hagyománya a pezsgő fogyasztásának, pedig ez a világ egyik legfinomabb itala, amelyből ...
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirkemáj pástétom
A vajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd adjuk hozzá a csirkemájat és néhány perc alatt ...
Gasztro Trend Tovább olvasomLecsó
Először egy kevés olívaolajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd ha megpirult, akkor a tűzről lehúzva ...
Gasztro Trend Tovább olvasomKarfiol krémleves
A zöldségeket kezdjük el pirítani a vajon, majd néhány perc elteltével öntsük fel őket a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomGörög gyümölcsleves
A gyümölcsök felét turmixszoljuk össze a joghurttal, a vaníliás cukorral és a gyümölcslével.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirke hamburger
A jól lehűtött darált csirkemellet tegyük bele egy nagy tálba. Adjuk hozzá a zsemlemorzsa felét, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomBanánhajó
Először a csokoládé öntetet készítjük el, amelyhez gőz fölött olvassuk meg a hozzávalókat. Ha szép, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomAjvár
Az ajvár készítésének leglényegesebb része, hogy a hozzávaló zöldségeket meg kell sütni, vagy grillezni, mert ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFokhagymakrémleves
A vajban magas hőfokon 1-2 percig pirítsuk meg a vöröshagymát és fokhagymát, ezután adjuk hozzájuk ...
Gasztro Trend Tovább olvasomEgri töltött gomba
A gombát megtisztítjuk. A szárát óvatosan kivesszük a fejből, majd apróra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom