Receptek


Testarossa koktél

Testarossa koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Hazánkban nincs komoly hagyománya a pezsgő fogyasztásának, pedig ez a világ egyik legfinomabb itala, amelyből ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csirkemáj pástétom

Csirkemáj pástétom

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A vajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd adjuk hozzá a csirkemájat és néhány perc alatt ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Lecsó

Lecsó

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Először egy kevés olívaolajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd ha megpirult, akkor a tűzről lehúzva ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Karfiol krémleves

Karfiol krémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A zöldségeket kezdjük el pirítani a vajon, majd néhány perc elteltével öntsük fel őket a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Görög gyümölcsleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1.8 / 5)

A gyümölcsök felét turmixszoljuk össze a joghurttal, a vaníliás cukorral és a gyümölcslével.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csirke hamburger (csirke burger)

Csirke hamburger

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

A jól lehűtött darált csirkemellet tegyük bele egy nagy tálba. Adjuk hozzá a zsemlemorzsa felét, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Banánhajó

Banánhajó

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Először a csokoládé öntetet készítjük el, amelyhez gőz fölött olvassuk meg a hozzávalókat. Ha szép, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ajvár

Ajvár

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az ajvár készítésének leglényegesebb része, hogy a hozzávaló zöldségeket meg kell sütni, vagy grillezni, mert ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fokhagymakrémleves

Fokhagymakrémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A vajban magas hőfokon 1-2 percig pirítsuk meg a vöröshagymát és fokhagymát, ezután adjuk hozzájuk ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Egri töltött gomba

Egri töltött gomba

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A gombát megtisztítjuk. A szárát óvatosan kivesszük a fejből, majd apróra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom