Receptek


Tárkonyos csirkeraguleves

Tárkonyos csirkeraguleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tárkony egyedi, érdekes íze egy csipet változatosságot tud hozni a hétköznapok ételeibe.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Eperdzsem rebarbarával

Eperdzsem rebarbarával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rebarbara egy fanyar zöldség, amelynek az íze remekül illik az eper íz világához. Ha ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Francia hús

Francia hús

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A francia hús elkészítése a rántott hús receptjén alapul, és nem sokkal bonyolultabb annál.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Muffin

Muffin

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Muffin készítését azoknak ajánlom, akik szeretik kreatívan ízesíteni a süteményeket. A muffinban az a jó, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ketchup

Ketchup

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy igazán jó grillezés elképzelhetetlen ketchup nélkül. Egy jó minőségű, jól fűszerezett húst kár lenne ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Omlett

Omlett

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ha egy könnyű, de mégis tartalmas reggelire vágyik, akkor az omlett kiváló választás lehet. Tele ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Töltött burgonya

Töltött burgonya

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A töltött krumpli receptje egyszerű, gyors, így kiváló vacsora lehet belőle.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kenyérpuding

Kenyérpuding

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hagyományos brit konyhának rengeteg olyan receptje van, amely a konyhai maradékok felhasználásán alapul.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sütőtökös rizottó

Sütőtökös rizottó

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A rizottó készítésének csupán egyetlen kritikus pontja van, mégpedig az, hogy krémes állagúra kell főzni.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tonhalas bruschetta

Tonhalas bruschetta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A bruschetta egy nagyon könnyű kis előétel, amely arra való, hogy a gyomrunkat előkészítsük a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom