Zombie Punch koktél
2013-03-22- Várható: 1 pohár Zombie Punch koktél
- Felszolgálás: 1 fő
- Előkészületi idő: 1perc
- Elkészítési idő: 3perc
- Kész: 4perc
Tiki ital, Egzotikus koktél
Pohár: magas (tall) vagy collins (cső)
Díszítés: menta
Hozzávalók:
- 2,25 cl Lime Szirup (pl.: Rose's Lime Juice Cordial)
- 1,5 cl Don’s Mix (2 rész grapefruitlé és 1 rész fahéj szirup)
- 1,5 cl Falernum (édes szirup: mandula, gyömbér, szegfűszeg, lime, és néha vanília keveréke)
- 4,5 cl Jamaicai Gold Rum (arany rum, pl.: Appleton Estate V/X Rum)
- 4,5 cl Puerto Rico-i Gold Rum (arany rum, pl.: Bacardi Gold Rum)
- 3 cl 151 Demerara Rum (magas alkoholtartalmú rum)
- 1 öntet Angostura Bitters
- 1/8 teáskanál Herbsaint vagy Pernod (ánizslikőr)
- 1 teáskanál Grenadine (gránátalma szirup)
- 3/4 csésze zúzott jég
1 öntet = 4-5 csepp = 1/4 teáskanál = 0,1 cl
Elkészítés:
Lépés: 1
Tegyük az összes hozzávalót (a jeget utoljára) egy turmixgépbe (blender), és nagy sebességgel mintegy 5 másodpercig keverjük össze.
Lépés: 2
Öntsük át az italt egy magas (tall) vagy collins (cső) pohárba, és töltsük fel még tört jéggel, és díszítsük a koktélt friss mentával.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet