Zöldborsóleves sok répával, csipetkével

2013-12-14
Zöldborsóleves sok répával, csipetkével
  • Várható: 3 adag Zöldborsóleves sok répával, csipetkével
  • Felszolgálás: 3 fő
  • Előkészületi idő: 10perc
  • Elkészítési idő: 35perc
  • Kész: 45perc

Hozzávalók:

  • 3 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 50 dkg zöldborsó
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • petrezselyem
  • olívaolaj
  • marhahúsleveskocka
  • liszt
  • 1 db tojás
  • őrölt pirospaprika
  • őrölt fekete bors

Elkészítés:

Lépés: 1

Az olajon megdinsztelem a hagymát, a végén hozzáadom az apróra vágott fokhagymát, a zöldségeket, majd beleteszem a borsót is.

Lépés: 2

Teszek hozzá egy kevés lisztet, megszórom paprikával, s felengedem vízzel.

Lépés: 3

Adok hozzá húsleveskockát, borsot.

Lépés: 4

Elkészítem a csipetke tésztáját. Amikor már majdnem megfőtt a leves, belemorzsolom a csipetkét. Beleteszem az aprított petrezselymet.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Hideg túrólepény szilvásan

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Avokádó krémleves

  • Somlói galuska (olajos magvakkal)

    Somlói galuska (olajos magvakkal)

  • Igazi tökös-mákos rétes

    Igazi tökös-mákos rétes

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Sertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Tyúktepertő csirkefarhátból
Tyúktepertő csirkefarhátból

A csirkefarhát bőrös, zsíros részének lehasításából készült ez a tepertő.

Close