Sinlandia koktél

2013-07-31
Sinlandia koktél
  • Várható: 1 pohár Sinlandia koktél
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 2perc
  • Elkészítési idő: 3perc
  • Kész: 5perc

A koktél kitalálója: Michael Bulmash, Baltimore (Maryland)

Pohár: highball

Díszítés: málna

Hozzávalók:

  • 4,5 cl Finlandia Raspberry Vodka (málna ízesítésű Finlandia Vodka)
  • 3 cl Malbec (prémium vörösbor)
  • 3 cl Blackberry Brandy
  • 1 öntet Triple Sec
  • 1,5 cl Passion Fruit szirup
  • 1,5 cl szódavíz
  • friss vegyes gyümölcs (pl.: málna, földi szeder)

1 öntet = 4-5 csepp = 1/4 teáskanál = 0,1 cl

Elkészítés:

Lépés: 1

Rakjuk a keverőpohárba (Boston Shaker része) a friss gyümölcsöket, és törőfával nyomkodjuk meg őket.

Lépés: 2

Öntsük a gyümölcsökre a szódavíz kivételével az italokat: vodka, vörösbor, brandy, narancslikőr (Triple Sec), szirup.

Lépés: 3

Rázzuk össze a hozzávalókat zúzott jéggel a shakerrel.

Lépés: 4

Öntsük át az italt a pohárba, és töltsük fel hűtött szódával.

Lépés: 5

Díszítsük az italt koktélnyársra fűzött málna szemekkel.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
Briósban sült halpástétom

A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, levét kinyomkodjuk. A paraj szárát lecsipkedjük, a leveleket leforrázzuk, hideg vízben lehűtjük és konyharuhára fektetve megszikkasztjuk.

Close