Sex in Budapest cocktail

2013-12-09
  • Várható: 1 glass Sex in Budapest cocktail
  • Felszolgálás: 1 person
  • Előkészületi idő: 1perc
  • Elkészítési idő: 2perc
  • Kész: 3perc

This is a rethought and Hungarianized version of Sex on the Beach cocktail, by Gasztro Trend online magazine.

The inventor of this cocktail: Gasztro Trend online magazine

Glass: highball (33-38 cl)

Decoration: no

Ingredients:

  • 1/2 oz Unicum Plum (Hungarian herbal liqueur: a bitter matured in oak barrel, on prune bed)
  • 1 1/2 oz premium Hungarian Peach Schnapps
  • 2 oz peach nectar
  • 2 oz pineapple juice
  • crushed ice

Method:

Lépés: 1

Fill the highball glass with crushed ice.

Lépés: 2

Pour the plum herbal liqueur and peach schnapps, then peach nectar and pineapple juice into the glass.

Lépés: 3

Stir the drink (with a bar spoon) and serve with a drinking straw.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
Gőzben főtt gombócok sárgabarackkal, fehérbor mártással

A lisztet egy dagasztóedénybe szitáljuk.

Close