Resztelt csirkemáj petrezselymes krumplival, céklasalátával

2014-03-10
Resztelt csirkemáj petrezselymes krumplival, céklasalátával
  • Várható: 2 adag Resztelt csirkemáj petrezselymes krumplival, céklasalátával
  • Felszolgálás: 2 fő
  • Előkészületi idő: 5perc
  • Elkészítési idő: 45perc
  • Kész: 50perc

Hozzávalók:

  • 25 dkg csirkemáj
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db hegyes erős paprika
  • 1 db lecsópaprika
  • 1 db paradicsom
  • 2 db chili
  • 2 db burgonya
  • őrölt erős pirospaprika
  • őrölt fekete bors
  • majoránna
  • kakukkfű
  • petrezselyem
  • olívaolaj
  • céklasaláta

Elkészítés:

Lépés: 1

A burgonyát héjában megfőzöm, majd felvágom, sózom, borsozom.

Lépés: 2

Az olívaolajon egy mély serpenyőben megpirítom a kockára vágott szalonnát, hozzáadom az apróra vágott hagymát, fokhagymát és chilipaprikát, megdinsztelem, majd ráteszem a darabolt paprikákat és a paradicsomot, fűszerezem, Beleteszem a májat, tovább párolom.

Lépés: 3

A végén melléteszem a krumplit, együtt pirítom, szórok rá vágott petrezselymet.

Tipp:

Céklasalátával fogyasztom.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(4 / 5)

4 5 1
Értékelje a receptet

1 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Hideg túrólepény szilvásan

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szőlőszemek szárnyasmájjal és borókával flambírozva

  • Somlói galuska (olajos magvakkal)

    Somlói galuska (olajos magvakkal)

  • Igazi tökös-mákos rétes

    Igazi tökös-mákos rétes

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyümölcsökkel ékesített kacsa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kukorica krémleves
Kukorica krémleves

Aki szereti az édes és a sós ízek kombinációját az biztosan oda lesz a kukorica krémleves ízéért is.

Close