Limoncellos tiramisu kakaóval és mandulával

2014-01-14
Limoncellos tiramisu kakaóval és mandulával
  • Várható: 4 adag Limoncellos tiramisu kakaóval és mandulával
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 5perc
  • Elkészítési idő: 10perc
  • Kész: 15perc

Hozzávalók:

  • 1/2 csomag babapiskóta
  • 10 dkg mascarpone
  • 1 db citrom
  • 1 db narancs
  • 1 teáskanál porcukor
  • tej
  • vaníliás cukor
  • 5 cl limoncello (olasz citromlikőr)
  • kakaópor
  • mandula

Limoncello citromlikőr házilag

Elkészítés:

Lépés: 1

A citrom és narancs héjából reszelek egy keveset. A citromot és a narancsot kifacsarom, a levet kevés porcukorral és a limoncelloval összekeverem. A mascarponéhoz öntök kevés tejet, adok vaníliás cukrot, s krémszerűvé keverem, szórok rá citrom- és narancshéjat.

Lépés: 2

A piskótákat egy hosszúkás edénybe teszem. Locsolok rá citrom-narancslevet, kenek rá krémet, majd egy újabb sor piskótával a folyamatot megismétlem. A végén szórok rá kakaót és mandulát.

Lépés: 3

Beteszem a hűtőbe legalább 2 órára. Hidegen fogyasztom.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Mandarin desszert

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Piskótával töltött őszibarack

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Passiógyümölcskrém

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Super Reverb Crash koktél
Super Reverb Crash koktél

Rázzuk jól össze sékerben zúzott jéggel az összetevőket, és öntsük át egy tiki vagy highball pohárba.

Close