Karamell szirup

2013-03-26
  • Várható: 1 üveg Karamell szirup
  • Előkészületi idő: 1perc
  • Elkészítési idő: 22perc
  • Kész: 23perc

A szirup kiválóan alkalmas kávé ízesítésére.

Néhány koktél, amelyben karamell szirup is felhasználásra kerül: Sweet Dreams, Jeges Karamellás Cappuccino

Hozzávalók:

  • 2 csésze víz
  • 2 csésze cukor
  • 1/2 csésze karamell

1 csésze = 2,5 dl = 22.68 dkg

Elkészítés:

Lépés: 1

Egy edényben melegítsünk vizet, majd adjuk hozzá a cukrot, és alacsony majd közepes lángon, folyamatos kevergetés mellett olvasszuk fel teljesen a cukrot.

Lépés: 2

Adjuk hozzá a karamellt, és olvasszuk fel az elegyben, majd vegyük le a tűzről, és hagyjuk kihűlni.

Lépés: 3

Tölcsér segítségével öntsük át a karamell szirupot egy zárható üvegpalackba.

 

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(4 / 5)

4 5 2
Értékelje a receptet

2 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Alkoholmentes gyümölcsturmixok

    Alkoholmentes gyümölcsturmixok

  • Mézes rózsaszirup

    Mézes rózsaszirup

  • Illatos almaturmix mandulával

    Illatos almaturmix mandulával

  • Virgin Bellini koktél

    Virgin Bellini koktél

  • Arnold Palmer koktél

    Arnold Palmer koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Francia hús
Francia hús

A francia hús elkészítése a rántott hús receptjén alapul, és nem sokkal bonyolultabb annál.

Close