Ír Forró Csokoládé

2013-05-23
Ír Forró Csokoládé
  • Várható: 2 adag Ír Forró Csokoládé
  • Felszolgálás: 2 fő
  • Előkészületi idő: 1perc
  • Elkészítési idő: 7perc
  • Kész: 8perc

Ír Forró Csokoládé = Irish Hot Chocolate

Pohár/csésze: 2 füles kávés üvegpohár

Kiegészítés/Díszítés: tejszínhab, csokoládéforgács

Hozzávalók:

  • 30 cl tej
  • 25 g étcsokoládé
  • 5 cl Baileys (ír krémlikőr)

Elkészítés:

Lépés: 1

Forraljunk fel egy edényben 3 dl tejet.

Lépés: 2

Öntsük a tej felét egy bögrébe, és adjuk hozzá az étcsokoládét.

Lépés: 3

Hagyjuk feloldódni az étcsokoládét, majd keverjük simára.

Lépés: 4

Adjuk hozzá az ír krémlikőrt (Baileys) és a maradék tejet.

Lépés: 5

Keverjük meg újra.

Lépés: 6

Öntsük át az italt 2 hőálló üvegpohárba.

Lépés: 7

Tegyünk az italok tetejére tejszínhabot, és szórjunk rájuk (reszelt étcsokoládét) csokoládéforgácsot.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gesztenyés szilvalabdák
Gesztenyés szilvalabdák

Az aszalt szilvát kimagozzuk, és a sütőlapra terítve megszórjuk a koriandermaggal és a babérlevéllel.

Close