Gombás-sonkás pizza

2014-02-02
Gombás-sonkás pizza
  • Várható: 1 db Gombás-sonkás pizza
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 10perc
  • Elkészítési idő: 30perc
  • Kész: 40perc

Hozzávalók:

  • 1 db 22 cm-s (18 dkg) pizza alap (pizzatészta)
  • 1 evőkanál paradicsom szósz
  • 1 evőkanál chili szósz
  • 2 szelet pizza sonka
  • 1 db csiperkegomba
  • 1/2 paradicsom
  • 12 db fekete olíva bogyó
  • 3 dkg trappista sajt
  • 3 dkg reszelt mozzarella sajt
  • 1/2 chili
  • őrölt fekete bors
  • kakukkfű
  • oregánó
  • 4 db bazsalikom levél

Elkészítés:

Lépés: 1

A paradicsomot és a gombát szeletelem, az olívabogyókat félbevágom.

Lépés: 2

A pizza alapot berakom egy serpenyőbe, vízzel bespriccelem, megkenem a szószokkal, rárakom a hozzávalókat, fűszerezem, ráreszelem a trappista sajtot, rászórom a mozzarellát, rávágom a chilit.

Lépés: 3

A pizzát berakom a 180 C fokra előmelegített sütőbe, és 30 percig sütöm.

Lépés: 4

Tálaláskor rárakom a bazsalikom leveleket.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Fusilli fehérboros, tejszínes gombával, medvehagymával és füstölt sajttal

    Fusilli fehérboros, tejszínes gombával, medvehagymával és füstölt sajttal

  • Epres-szamócás, eperlikőrös tiramisu

    Epres-szamócás, eperlikőrös tiramisu

  • Fusilli kolbászos lecsóval

    Fusilli kolbászos lecsóval

  • Tagliatelle medvehagymás, fehérboros, tejszínes gombával

    Tagliatelle medvehagymás, fehérboros, tejszínes gombával

  • Epres tiramisu eperlikőrrel

    Epres tiramisu eperlikőrrel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fehérboros banánkrémleves
Fehérboros banánkrémleves

A habtejszínt krémmé keverjük a pudingporral.

Close