Flaming Gorilla koktél

2013-01-28
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
  • Várható: 1 pohár Flaming Gorilla koktél
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 1perc
  • Elkészítési idő: 2perc
  • Kész: 3perc

Vigyázat, lángoló koktél!
Készítése fokozott elővigyázatosságot igényel!

Pohár: shot

Díszítés: nincs

Hozzávalók:

  • 1 cl Kahlúa (kávélikőr)
  • 1 cl Borsmenta Pálinka (pl.: Bols vagy DeKuyper)
  • 1 cl Bacardi 151 (magas alkoholtartalmú rum)

Elkészítés:

Lépés: 1

A snapsz-os pohárba töltsük bele a kávélikőrt.

Lépés: 2

Egy bárkanál segítségével rétegezzük rá a borsmenta pálinkát.

Lépés: 3

Majd a borsmenta pálinka tetejére a rétegezzük rá a Bacardi 151 rumot.

Lépés: 4

Gyújtsuk meg az ital tetején a rumot, és hagyjuk kb. 5 másodpercig égni.

Lépés: 5

Fogyasztás előtt fújjuk el a lángot!

Tipp (rétegezés):

Az összetevők pohárba töltése során használjunk bárkanalat, ha nincs kéznél, akkor egy teáskanál belső vagy domború felét, amelyen lecsorgathatjuk a hozzávalót.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Energia

    68 kcal
  • Szénhidrát

    6,3 g

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ajvár
Ajvár

Az ajvár készítésének leglényegesebb része, hogy a hozzávaló zöldségeket meg kell sütni, vagy grillezni, mert sütés közben a zöldségek füstös ízt kapnak, és a bennük lévő cukor is karamellizálódik.

Close