Epres-szamócás, eperlikőrös tiramisu
2014-04-09- Várható: 4 adag Epres-szamócás, eperlikőrös tiramisu
- Felszolgálás: 4 fő
- Előkészületi idő: 5perc
- Elkészítési idő: 5perc
- Kész: 10perc
Hozzávalók:
- 25 dkg földi eper (szamóca)
- 30 dkg mascarpone
- 60 dkg epres joghurt
- 12 db (kb. 6 dkg) babapiskóta
- 3 cl eperlikőr
- tejszínhab
Elkészítés:
Lépés: 1
A piskótákat lerakom két üveg tálba.
Lépés: 2
Meglocsolom az eperlikőrrel, teszek rá kettő-kettő félbevágott epret, kanalazok rá mascarponét, majd epres joghurtot. Teszek mindegyik tál tetejére 2-2 epret.
Lépés: 3
Beteszem a hűtőbe. Fogyasztás előtt nyomok rá tejszínhabot.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet