Epres-kiwis turmix

2013-08-29
Epres-kiwis turmix
  • Várható: Epres-kiwis turmix 2 személyre
  • Felszolgálás: 2 fő
  • Előkészületi idő: 3perc
  • Elkészítési idő: 4perc
  • Kész: 7perc

Pohár: highball

Díszítés: fél szem eper

Hozzávalók:

  • 2 kiwi, hámozva és szeletelve
  • 8 friss érett eper, tisztítva és szeletelve
  • 1 1/2 csésze natúr joghurt
  • 1/2 csésze narancslé
  • 1 csésze zúzott jég
  • 3 teáskanál méz

Elkészítés:

Lépés: 1

Helyezzük a kiwit, az epret, a joghurtot, és a mézet a turmixgépbe, és keverjük simára a hozzávalókat.

Lépés: 2

Adjuk hozzá a jégkockákat és a narancslét, majd nagy sebességgel keverjük meg ismét, kb. 1 percig.

Lépés: 3

A kész turmixot öntsük át highball poharakba, majd díszítsük a poharak szélét fél szem eper darabbal.

Tipp:

Amennyiben friss eper nem áll rendelkezésünkre, természetesen fagyasztott epret is használhatunk helyette.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Alkoholmentes gyümölcsturmixok

    Alkoholmentes gyümölcsturmixok

  • Mézes rózsaszirup

    Mézes rózsaszirup

  • Illatos almaturmix mandulával

    Illatos almaturmix mandulával

  • Virgin Bellini koktél

    Virgin Bellini koktél

  • Arnold Palmer koktél

    Arnold Palmer koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
Briósban sült halpástétom

A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, levét kinyomkodjuk. A paraj szárát lecsipkedjük, a leveleket leforrázzuk, hideg vízben lehűtjük és konyharuhára fektetve megszikkasztjuk.

Close