Epres-ananászos turmix

2013-09-09
Epres-ananászos turmix
  • Várható: Epres-ananászos turmix 2 személyre
  • Felszolgálás: 2 fő
  • Előkészületi idő: 2perc
  • Elkészítési idő: 2perc
  • Kész: 4perc

Pohár: highball

Díszítés: nincs

Hozzávalók:

  • 6 friss vagy fagyasztott eper, szár eltávolítva és félbe vágva
  • 1 csésze (2,5 dl) friss ananászlé
  • 1 csésze natúr (vagy vaníliás) joghurt
  • 6 jégkocka

Elkészítés:

Lépés: 1

A félbevágott epreket, az ananászlét, a joghurtot keverjük össze turmixgéppel, amíg sima és krémes nem lesz.

Lépés: 2

Adjuk hozzá a jégkockákat és keverjük meg ismét nagy sebességgel mintegy 30 másodpercig, vagy amíg latyakos nem lesz.

Lépés: 3

A turmixot öntsük át hűtött highball poharakba.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Alkoholmentes gyümölcsturmixok

    Alkoholmentes gyümölcsturmixok

  • Mézes rózsaszirup

    Mézes rózsaszirup

  • Illatos almaturmix mandulával

    Illatos almaturmix mandulával

  • Virgin Bellini koktél

    Virgin Bellini koktél

  • Arnold Palmer koktél

    Arnold Palmer koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Disaronno Amaretto likőr
Amaretto mandulalikőr házilag

Kombináljuk a vizet és a cukrokat egy edényben közepes lángon, amíg nem kezd el forrni, és az összes cukor fel nem oldódik.

Close