Csirkehúsleves metélt tésztával

2013-11-21
Csirkehúsleves metélttésztával
  • Várható: 4 tányér Csirkehúsleves metélt tésztával
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 5perc
  • Elkészítési idő: 40perc
  • Kész: 45perc

Régen a csirkehúslevesből a húst és a zöldségeket is kiszedték, s külön tálalták. Nos én mindent benne hagytam. Ettől lehet, hogy nem olyan szép, de higgyétek el, nagyon finom. A húst persze lehet külön is fogyasztani.

Hozzávalók:

  • 1 db csirkecomb
  • 1 db csirkefarhát
  • 2 db csirkeszárny
  • 4 db csirkenyak
  • 3 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 1 db zellergumó
  • 1 db karalábé
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 db csípős hegyes zöldpaprika
  • 1 db paradicsom
  • 2 db chilipaprika
  • 3 zellerlevél
  • 5 szál petrezselyem
  • 10 dkg metélt tészta
  • őrölt pirospaprika
  • őrölt fekete bors

Elkészítés:

Lépés: 1

A húsokat egy lábasban vízzel felöntve felteszem főni.

Lépés: 2

Közben a zöldségeket megpucolom, felvágom, beleteszem a levesbe, fűszerezem.

Lépés: 3

A tésztát megfőzöm.

Lépés: 4

Amikor a leves hozzávalói megfőttek, tálalok. A levesbe teszek tésztát, s vágok bele chilipaprikát.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Hideg túrólepény szilvásan

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Avokádó krémleves

  • Somlói galuska (olajos magvakkal)

    Somlói galuska (olajos magvakkal)

  • Igazi tökös-mákos rétes

    Igazi tökös-mákos rétes

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Sertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Viva Passoa koktél
Viva Passoa koktél

Töltsük meg a poharat jégkockákkal.

Close