Családalapító omlett

2012-11-15
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
  • Előkészületi idő: 10perc
  • Elkészítési idő: 45perc
  • Kész: 55perc

Tipp: reszelt sajttal is meghinthetjük

Hozzávalók:

  • 4 db tojás
  • 1 db avokadó
  • 10 dkg gomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 10 dkg főtt marhahús
  • 2 dkg vaj
  • csipet kurkuma
  • őrölt fehér bors

Elkészítés:

Lépés: 1

A megmosott tojásokat felütjük, felverjük, enyhén megsózzuk, megsütjük.

Lépés: 2

Közben a megtisztított gombát, vöröshagymát, a magtalanított avokadót kockákra vágjuk, és kevés előhevített vajon lepirítjuk. Ízesítjük őrölt fehér borssal, csipet kurkumával, sóval.

Lépés: 3

Hozzáadjuk a kockázott, főtt marhahúst. A kisütött omlettet ezzel a csábító raguval töltjük meg. Forrón tálaljuk.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Körte fehérborban, szőlőlevelekben

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás főzés nélkül

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Energia

    440 kcal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Csípős-savanyú leves
Csípős-savanyú leves

A gombát, a póréhagymát és a császárszalonnát vékony csíkokra vágjuk.

Close