Caipi-Taxa koktél

2013-01-22
Caipi-Taxa koktél
  • Várható: 1 pohár Caipi-Taxa koktél
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 2perc
  • Elkészítési idő: 2perc
  • Kész: 4perc

Pohár: tumbler

Díszítés: eper, kékszőlő, ananász

Hozzávalók:

  • 6 cl Metaxa 5 csillagos (görög borpárlat)
  • 1 lime
  • 1 eper
  • 1 cseresznye
  • 1 áfonya
  • 2-3 kocka ananász
  • 1 fekete olajbogyó (olívabogyó)
  • 1 evőkanál fehér nádcukor

Elkészítés:

Lépés: 1

Daraboljuk fel a lime-ot, és tegyük a pohárba. Adjuk hozzá a nádcukrot, és a lime darabokat törőfával (muddler) nyomkodjuk meg.

Lépés: 2

Adjuk hozzá az epret, a cseresznyét, az áfonyát, a kockákra vágott ananász darabokat, és legvégül a fekete olajbogyót (ne nyomja össze).

Lépés: 3

Töltsük meg a poharat zúzott jéggel, és adjuk hozzá a borpárlatot (Metaxa), majd keverjük el az italt egy bárkanál segítségével.

Lépés: 4

Díszítsük eperrel, kékszőlővel, egy darab ananásszal, és 2 vastag szívószállal szervírozzuk.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Francia hús
Francia hús

A francia hús elkészítése a rántott hús receptjén alapul, és nem sokkal bonyolultabb annál.

Close