Black Currant Sparkler koktél

2013-01-02
  • Várható: Black Currant Sparkler koktél 1 főre
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 2perc
  • Elkészítési idő: 2perc
  • Kész: 4perc

Pohár: pezsgős kehely

Díszítés: ehető árvácska

Hozzávalók:

  • 1,5 cl Campari
  • 1,5 cl Gin
  • 1 evőkanál fekete ribiszke
  • 1 teáskanál vanília kivonat (pl.: Nielsen Massey Bourbon)
  • 1 teáskanál Creme de Cacao, fehér
  • Prosecco (száraz pezsgő a felöntéshez)
  • 1 ehető árvácska (a díszítéshez)

Elkészítés:

Lépés: 1

A keverőpohárban a hozzávalókat keverjük össze jéggel, majd az italt szűrjük át a pezsgős kehelybe és öntsük fel Mionetto Prosecco pezsgővel.

Lépés: 2

Díszítésként rakjunk az ital tetejére egy ehető árvácskát.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
Piskótával töltött őszibarack

Az őszibarackokat megmosás, szárazra törlés után meghámozzuk és megfelezzük.

Close