Beachcomber’s Rum Barrel koktél
2013-04-24- Várható: 1 pohár Beachcomber's Rum Barrel koktél
- Felszolgálás: 1 fő
- Előkészületi idő: 1perc
- Elkészítési idő: 4perc
- Kész: 5perc
A koktél kitalálója: Don the Beachcomber étterem és bár (Hollywood)
Tiki ital, Egzotikus koktél
Pohár: tiki pohár (Rum Barrel kerámia korsó) vagy highball pohár
Díszítés: nincs
Hozzávalók:
- 3 cl friss limelé
- 3 cl friss grapefruitlé
- 3 cl narancslé
- 3 cl ananászlé
- 3 cl Honey Mix (méz mix: 2 rész méz és 1 rész víz keverve és hűtve)
- 3 cl Light Rum (fehér rum)
- 3 cl Gold Rum (arany rum)
- 6 cl Demerara Rum (fekete rum, pl.: Lemon Hart Demerara Rum)
- 1 teáskanál Falernum (édes szirup: mandula, gyömbér, szegfűszeg, lime, és néha vanília keveréke, gyakori tiki koktél alapanyag)
- 1 teáskanál Pimento Dram (rum alapú gyógynövény likőr, pl.: Berry Hill Allspice Liqueur)
- 6 csepp Pernod (ánizslikőr)
- 6 csepp Grenadine (gránátalma szirup)
- 1 öntet Angostura Bitters
- 8 uncia (24 cl) zúzott jég
1 öntet = 4-5 csepp = 1/4 teáskanál = 0,1 cl
Elkészítés:
Lépés: 1
Az összes hozzávalót rakjuk turmixgépbe (blender) és zúzott jéggel, 5 másodpercig keverjük jól össze.
Lépés: 2
Öntsük át az italt egy tiki vagy highball pohárba, és szervírozzuk keverőpálcával és egy szívószállal.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet