Ananászos-kókuszos turmix

2013-09-10
Ananászos-kókuszos turmix
  • Várható: 1 pohár Ananászos-kókuszos turmix
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 4perc
  • Elkészítési idő: 3perc
  • Kész: 7perc

A turmix összetétele kissé hasonlít a Pina Colada koktéljára.

Pohár: nagy tumbler vagy highball

Díszítés: ananász gerezd és levél

Hozzávalók:

  • 1/2 csésze friss kókusz darabok (a kókusz húsából)
  • 1/2 csésze friss ananász, szeletelve
  • 1/2 csésze (1,25 dl) friss ananászlé
  • 1/2 csésze kókuszvíz (magas ásványi anyaggal rendelkező víz)
  • 1/2 csésze vanília joghurt
  • 4 jégkocka

Elkészítés:

Lépés: 1

Helyezzük a kókusz és ananász darabokat, és a kókuszvizet a turmixgépbe, és keverjük simára a hozzávalókat.

Lépés: 2

Adjuk hozzá az ananászlét, a vaníliás joghurtot és a jégkockákat, és keverjük össze újra, amíg latyakos nem lesz.

Lépés: 3

Öntsük a turmixot az előkészített magas (tumbler vagy highball) pohárba, díszítsük egy ananász gerezddel és az italba rakott ananász levelekkel, és szervírozzuk szívószállal.

Tipp:

2/3 csészényi kókusztejjel helyettesíthető a receptben szereplő kókuszvíz és kókusz darabok.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Alkoholmentes gyümölcsturmixok

    Alkoholmentes gyümölcsturmixok

  • Mézes rózsaszirup

    Mézes rózsaszirup

  • Illatos almaturmix mandulával

    Illatos almaturmix mandulával

  • Virgin Bellini koktél

    Virgin Bellini koktél

  • Arnold Palmer koktél

    Arnold Palmer koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gesztenyepüré
Gesztenyepüré

A gesztenyét megfőzzük, meghámozzuk, áttörjük, és tejjel meg cukorral gyúrható, de kemény masszává keverjük.

Close