Almás-sárgarépás turmix

2013-09-12
Almás-sárgarépás turmix
  • Várható: 1 pohár Almás-sárgarépás turmix
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 4perc
  • Elkészítési idő: 2perc
  • Kész: 6perc

Pohár: highball vagy collins

Díszítés: nincs

Hozzávalók:

  • 1/2 csésze (1,25 dl) almalé
  • 2 nagy sárgarépa, megtisztítva és felaprítva
  • 1/4 csésze almaszósz (házilag könnyedén elkészíthető)
  • 1/4 teáskanál finomra reszelt friss gyömbér
  • 1/8 teáskanál őrölt fahéj
  • 1/8 teáskanál kóser só (durvább szemű só)
  • 4-6 jégkocka

Elkészítés:

Lépés: 1

Az összes hozzávalót keverjük össze mintegy 30-60 másodpercig turmixgéppel (blender), majd az italt öntsük át magas (highball vagy collins) pohárba.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Alkoholmentes gyümölcsturmixok

    Alkoholmentes gyümölcsturmixok

  • Mézes rózsaszirup

    Mézes rózsaszirup

  • Illatos almaturmix mandulával

    Illatos almaturmix mandulával

  • Virgin Bellini koktél

    Virgin Bellini koktél

  • Arnold Palmer koktél

    Arnold Palmer koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Tavaszi hideg zöldségkrém leves
Tavaszi hideg zöldségkrém leves

A megtisztított zellert uborkagyalun legyaluljuk, sütőpapírra tesszük.

Close