Recept típus: Levesek
Levesek
Káposztaleves kolbásszal
A lángolt kolbászt karikára vágjuk, a szalonnát vékony csíkokra szeleteljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomHúsleves gazdagon daragaluskával
A csirkecombokat hideg vízben feltesszük főni, mikor felforrt, leszedjük a habot.
Gasztro Trend Tovább olvasomHideg uborkaleves
A kígyóuborkát megmossuk, meghámozzuk, kimagozzuk, húsát apró kockákra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGörög citromleves
A pudingot tejjel elkeverve elkészítjük, közben 2 db citrom héját lereszeljük, majd a citromok és ...
Gasztro Trend Tovább olvasomGazdag ember levese
A leveskockákat hideg vízbe tesszük, és felforraljuk. Mikor felforrt, megkóstoljuk, szükség szerint sóval ízesítjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomDán húsgombócleves
A sertéshúst a gombával és a fokhagymával együtt háromszor átdaráljuk, hogy pépes legyen.
Gasztro Trend Tovább olvasomCitromos-tejfölös burgonyaleves
A húsos szalonnát apró kockára vágjuk, és saját zsírjában megpirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirke krémleves chilivel
A vajat felforrósítjuk. A csirkemellet megmossuk, vékony csíkokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsípős-savanyú leves
A gombát, a póréhagymát és a császárszalonnát vékony csíkokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomParadicsomleves
Kevés olyan leves van, amelyet annyira egyszerű elkészíteni, mint a paradicsomlevest.
Gasztro Trend Tovább olvasom