Recept típus: Levesek

Levesek

Káposztaleves kolbásszal

Káposztaleves kolbásszal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lángolt kolbászt karikára vágjuk, a szalonnát vékony csíkokra szeleteljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Húsleves gazdagon daragaluskával

Húsleves gazdagon daragaluskával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat hideg vízben feltesszük főni, mikor felforrt, leszedjük a habot.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Hideg uborkaleves

Hideg uborkaleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kígyóuborkát megmossuk, meghámozzuk, kimagozzuk, húsát apró kockákra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Görög citromleves

Görög citromleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pudingot tejjel elkeverve elkészítjük, közben 2 db citrom héját lereszeljük, majd a citromok és ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gazdag ember levese

Gazdag ember levese

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A leveskockákat hideg vízbe tesszük, és felforraljuk. Mikor felforrt, megkóstoljuk, szükség szerint sóval ízesítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Dán húsgombócleves

Dán húsgombócleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3.8 / 5)

A sertéshúst a gombával és a fokhagymával együtt háromszor átdaráljuk, hogy pépes legyen.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Citromos-tejfölös burgonyaleves

Citromos-tejfölös burgonyaleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A húsos szalonnát apró kockára vágjuk, és saját zsírjában megpirítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csirke krémleves chilivel

Csirke krémleves chilivel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A vajat felforrósítjuk. A csirkemellet megmossuk, vékony csíkokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csípős-savanyú leves

Csípős-savanyú leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A gombát, a póréhagymát és a császárszalonnát vékony csíkokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Paradicsomleves

Paradicsomleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Kevés olyan leves van, amelyet annyira egyszerű elkészíteni, mint a paradicsomlevest.

Gasztro Trend Tovább olvasom