Recept típus: Levesek

Levesek

Zöldségleves alaplé

Zöldségleves alaplé

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3.5 / 5)

A zöldségleves alaplé elkészítése azért hasznos, mert így ételízesítő nélkül, valódi zöldségekből nyerhetjük ki azokat ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sárgadinnye krémleves

Sárgadinnye krémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sárgadinnye krémlevesünket nem kell főzni, így ha egy frissítő gyümölcslevesre vágyik, nagyon gyorsan elkészítheti.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Buggyantott tojásleves

Buggyantott tojásleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.3 / 5)

A buggyantott tojásleves azok közé az ételek közé tartozik, amelyet gyermekként nem szerettem.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zöldborsóleves

Zöldborsóleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.6 / 5)

A sárgarépát és a fehérrépát megtisztítjuk, kockákra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tejszínes cukkíni krémleves

Tejszínes cukkíni krémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A cukkínit megmossuk, hosszában negyedeljük, majd feldaraboljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tavaszi hideg zöldségkrém leves

Tavaszi hideg zöldségkrém leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megtisztított zellert uborkagyalun legyaluljuk, sütőpapírra tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tárkonyos kacsaragu leves

Tárkonyos kacsaragu leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3.4 / 5)

A kacsacombról lehúzzuk a bőrét, a háját apróra szeleteljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sajtkrém leves

Sajtkrém leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A vajból és a lisztből világos rántást készítünk. Hozzáadjuk a reszelt fokhagymát és a finomra ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pulykabecsinált leves

Pulykabecsinált leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A vöröshagymát apró darabokra vágjuk, a pulykamellet megtisztítjuk. A sárgarépát, fehérrépát és a gombát megmossuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Nyírségi gombócleves

Nyírségi gombócleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A gombóc elkészítéséhez a burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, összetörjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom