Recept típus: Levesek

Levesek

Fehérboros fácánhúsleves

Fehérboros fácánhúsleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ez a leves isteni, annak ellenére, hogy viszonylag kevés zöldséggel készült.

Hobbychef Tovább olvasom
Marhahúsleves metélttésztával

Marhahúsleves metélttésztával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy finom leves, nem csak ünnepekre és vasárnapokra.

Hobbychef Tovább olvasom
Mexikói sajtleves kukoricával, tequilával és tortillával

Mexikói sajtleves kukoricával, tequilával és tortillával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy kis egzotikum, mert a sajtlevest nem csak a franciák kedvelik.

Hobbychef Tovább olvasom
Fehérboros, póréhagymás, tejszínes gombakrémleves

Fehérboros, póréhagymás, tejszínes gombakrémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Szeretem a gombát, s már régen főztem gombakrémlevest, ezt sűrgősen be kellett pótolni.

Hobbychef Tovább olvasom
Hamis tyúkhúsleves

Hamis tyúkhúsleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy gyors, meleg levesre vágytam, de nem akartam órákig főzőcskézni, s csirke aprólék sem volt ...

Hobbychef Tovább olvasom
Fokhagymás-bazsalikomos paradicsomleves

Fokhagymás-bazsalikomos paradicsomleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A friss paradicsomokat leforrázzuk, és levesszük a héját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával, kolbásszal, nokedlivel

Vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával, kolbásszal, nokedlivel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Mert nem csak babgulyás van.

Hobbychef Tovább olvasom
Fehérboros banánkrémleves

Fehérboros banánkrémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A habtejszínt krémmé keverjük a pudingporral.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Savanyú leves korhely módra

Savanyú leves korhely módra

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A zsírból és a lisztből rántást készítünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Citromos zöldségleves

Citromos zöldségleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

A vajat egy serpenyőben felolvasztjuk, pezsdülésig forrósítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom