Recept típus: Halételek

Halételek

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Briósban sült halpástétom

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, levét kinyomkodjuk. A paraj szárát lecsipkedjük, a leveleket leforrázzuk, hideg vízben ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Balatoni süllőfilé Hungária módra

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halat megsózzuk, félretesszük. A hagymát megtisztítjuk, és finomra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Balatoni fogasfilé hollandi mártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fogast megtisztítjuk, kifilézzük. A halcsontokból a megtisztított zöldséggel, citromlével ízesítve, enyhén sós alaplevet főzünk, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Angolnapörkölt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A konyhakész angolnát megmossuk, a fejét meg a farkát lecsapjuk, majd a törzsét 5-6 centis ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tonhalas bruschetta

Tonhalas bruschetta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A bruschetta egy nagyon könnyű kis előétel, amely arra való, hogy a gyomrunkat előkészítsük a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Aszalt szilvával töltött tőkehal színes rizsgombóckákkal

Aszalt szilvával töltött tőkehal színes rizsgombóckákkal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

Az aszalt szilvát beáztatjuk a fehérborba.

Gasztro Trend Tovább olvasom