Recept típus: Halételek

Halételek

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Dunai halak roston

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A süllőt lepikkelyezzük, hasát éles késsel fölbontjuk és belső részeit, majd a kopoltyúját és a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Dorozsmai ponty

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pontyot kifilézzük. A megtisztított fejből és a csontokból az egyik hagymával, meg egy kevés ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Dióval töltött csuka

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halat lepikkelyezzük, a fejét levágjuk. Utána a hal törzsét megmossuk, leszárogatjuk, deszkára fektetjük, a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Füstölt lazacrózsák citromos alma-toaston

Füstölt lazacrózsák citromos alma-toaston

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lazacszeleteket kiolvasztjuk, és rózsákat készítünk belőlük úgy, hogy a magozott olívabogyó köré tekerünk 1-1 ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Diós-majonézes halkoktél

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, megsózzuk, megborsozzuk. Egy kis lábasba vagy serpenyőbe ujjnyi magasan vizet öntünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Csukapörkölt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A megtisztított csukát kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk és besózzuk. A hagymát megtisztítjuk, a paprikát kicsumázzuk, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Ceviche

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fogasfilék bőrét lefejtjük (még jobb, ha már így vásároljuk) és az esetlegesen benne maradt ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Busa reform módra

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A busaszeleteket enyhén besózzuk, majd a borral és a szőlőlével leöntjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Busavagdalt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hal bőrét lehúzzuk, húsát kiszálkázzuk, majd apró lyukú tárcsán kétszer-háromszor ledaráljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Bundázott hal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ehhez az ételhez a süllő-, a fogas- vagy a pisztrángfilé a legalkalmasabb, de jó hozzá ...

Gasztro Trend Tovább olvasom