Recept típus: Édes sütemények
Édes sütemények
Karácsonyi mézeskalács
A kézmeleg mézben feloldjuk a vajat, hozzáadjuk a cukrot, egy egész tojást és egy tojássárgáját.
Gasztro Trend Tovább olvasomDiós-almás bejgli
Az élesztőt felfuttatjuk 1 dl langyos, cukros tejben.
Gasztro Trend Tovább olvasomVargabéles
A cérnametéltet sós vízben megfőzzük. A túrót szitán áttörjük, összekeverjük a tejföllel és a cérnametélttel.
Gasztro Trend Tovább olvasomAngol kenyérpuding
A kifliket vékony karikákra vágjuk, és kivajazott, tűzálló tál aljára egy réteget rakunk belőle.
Gasztro Trend Tovább olvasomMeggyes piskótakehely citromfagylalttal, mentával
A tojás sárgáját krémmé keverjük, a tojás fehérjét pedig habbá verjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomMazsolás pite
Egy megfelelő nagyságú keverőedényben a lisztet elkeverjük a cukorral.
Gasztro Trend Tovább olvasomBirsalmás kavart sütemény
Mindenkinek ajánlom, aki szereti a birsalmás süteményeket.
Tortafüggő Marisz Tovább olvasom