Keresési találatok
Tortilla fokhagymásan, sajtosan sütve
A szalonnát apró kockákra vágjuk, és nagyobb serpenyőben aranysárgára pirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSajtos rákfalatok toaston
A rozskenyeret egyenletes szeletekre vágjuk, és egy sütőlapra tesszük. Forró sütőben 3 percig szárítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGrillezett camembert olívás almával és eperlekvárral
Az almát négy szeletre vágjuk, meglocsoljuk olívaolajjal, és megpároljuk a borban, vigyázva, nehogy megpuhuljon. Ha ...
Gasztro Trend Tovább olvasomCamembert sajt grillezve, sült paradicsommal és rukkolával
Az almát megmossuk, 1 centiméter vastag szeletekre vágjuk, és rostlapon vagy serpenyőben mindkét felét megsütjük. ...
Gasztro Trend Tovább olvasomCsokoládés piskótatekercs erdei gyümölcskrémmel
A tojás sárgáját a cukor felével elkeverjük, a fehérjét a cukor másik felével kemény habbá ...
Gasztro Trend Tovább olvasomTúrófelfújt málnaöntettel
A túrót áttörjük, simára keverjük a tojássárgájával, 8 dkg kristálycukorral, vaníliás cukorral, sóval, a kemény ...
Gasztro Trend Tovább olvasom