Recept nehézségi szint: Könnyű
Könnyű
Gesztenyével töltött csúsztatott palacsinta
A palacsintatésztát a következőképpen készítjük el: a liszthez hozzáadjuk a tojások sárgáját.
Gasztro Trend Tovább olvasomIllatos almaturmix mandulával
A meghámozott és reszelt almát a fele tejjel és a tejszínnel turmixgépben továbbpépesítjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomCukkinitekercs, tormakrémes füstölt lazaccal
Egy egészséges, fehérje- és vitamindús, szemet gyönyörködtető tekercs.
Fitt fazék kultúr klub Tovább olvasomGrillezett, bazsalikomos joghurtban pácolt jércemell zöldségnyárssal
Műanyag zacskóban összekeverjük az apróra vágott bazsalikom levelet joghurttal.
Hilltop Borhotel és Étterem Tovább olvasomSonkás dinnyekrém
A vajat habosra keverjük az áttört mazsolás krémtúróval.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzárított mézes ringlószilva
A még kemény, egészséges, érett ringlószilvát a leszárazás után megmossuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBirsalmaleves, ahogy a nagymama szerette
Megmossuk, meghámozzuk és eltávolítjuk a birsalma magházát.
Gasztro Trend Tovább olvasom