Recept nehézségi szint: Könnyű

Könnyű

Lángoló grillás grapefruit

Lángoló grillás grapefruit

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szép, egészséges gyümölcsöket megfelezzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cseresznyeszörbet

Cseresznyesörbet

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A gyümölcsöket kimagozás után turmixgépben a citrom szűrt levével összetörjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gyümölcssalátával töltött görögdinnye

Gyümölcssalátával töltött görögdinnye

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A görögdinnyét úgy válasszuk ki, hogy szép legyen a külső héja is.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Poharas gyümölcskrémek

Poharas gyümölcskrémek

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojások sárgáját 30 g cukorral habosra keverjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zöldmandula lángolva, mazsolás puncsfagylalttal

Zöldmandula lángolva, mazsolás puncsfagylalttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy flambírozó - teflon bevonatú - serpenyőben felolvasztjuk a vajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Birsalmasajt pörkölt mogyoróval

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A háziasszonyok többsége a birsalmára esküszik, de készíthető birskörtéből is finom sajt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Teapuncs arábiából

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Hat deci vizet felforralunk, és ráöntjük a cserépedényben levő narancsos tealevélre.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kávémártás mazsolával, melegen

Kávémártás mazsolával, melegen

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

1 erős kávéfőzetet készítünk, amit ráadásul még a felére be is forralunk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mézes rózsaszirup

Mézes rózsaszirup

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rózsa szirmait letépkedjük, és folyó vízben többször átmossuk, lecsepegtetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Eper vörösborzselében

Eper vörösborzselében

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az egészséges eperszemeket megmossuk, lecsumázzuk és félbevágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom