Recept nehézségi szint: Egyszerű

Egyszerű

Godfather koktél

Godfather koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Az adalékokat összekeverjük pár szem jéggel a keverőpohárban, majd tumbler pohárba szűrjük 2-3 szem jégkockára.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Black Russian koktél

Black Russian koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az adalékokat keverőpohárban 2-3 szem jéggel összekeverjük, majd a pohárba szűrjük a jégre.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Daiquiri koktél

Daiquiri koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összetevőket pár szem jéggel összesékeljük, majd az italt a pohárba szűrjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Orange Blossom koktél

Orange Blossom koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az adalékokat keverőpohárban jéggel elkeverjük, majd a pohárba szűrjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Bacardi koktél

Bacardi koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sékerbe jeget teszünk, ráöntjük az adalékokat, és az egészet nagyon rövid ideig erőteljesen rázzuk. ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cosmopolitan koktél

Cosmopolitan koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A Cosmopolitan koktél, leginkább a híres Szex és New York című sorozatból lehet ismerős.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cuba Libre koktél

Cuba Libre koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Kóstoljuk meg az italt lime nélkül, barna rumból készítve, így testesebb, karakteresebb italt kapunk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Champagne koktél

Champagne koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Más ismert receptek szerint „erősíthetjük” az italt 2 cl konyakkal, esetleg Francia Brandyvel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Metropolitan koktél

Metropolitan koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az adalékokat keverőpohárban elkeverjük jéggel és a koktélpohárba szűrjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Testarossa koktél

Testarossa koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Hazánkban nincs komoly hagyománya a pezsgő fogyasztásának, pedig ez a világ egyik legfinomabb itala, amelyből ...

Gasztro Trend Tovább olvasom