Recipes from Ingredient: zsemle
Stefánia vagdalt zelleres burgonyapürével
A zsemlét 1 dl tejben megáztatjuk, majd kinyomkodjuk, és hozzáadjuk a darált húshoz.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyével töltött csirkemell fehérbor mártással
A csirkemell filéket megmossuk, és óvatosan felszúrjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKolbászos-fűszeres töltelékkel töltött csirke sörben sütve, brokkolis krumplipürével és almakompóttal
A csirkecombokat megmossuk, fellazítjuk rajtuk a bőrt.
Gasztro Trend Tovább olvasomZöldborsó krémleves
A vajat felforrósítjuk, az apróra vágott petrezselyemzöldet és a zöldborsót hozzáadjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomTöltött sertéslapocka töltött-sült burgonyával
A lapockát kiklopfoljuk, és éles késsel felszúrjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyével töltött pulykamell vörösboros aszalt szilvával, pirított mandulával
A pulykamellet szép vékony szeletekre vágjuk, óvatosan kiklopfoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomMákpuding csokoládéöntettel
Elkészítjük a csokoládéöntetet: a csokoládét vízgőzön felmelegítjük, hozzáadjuk a tejszínt, a rumot és a vaníliás ...
Gasztro Trend Tovább olvasomGazpacho
A gazpacho egy nagyon finom hideg zöldségleves, amelyet a déli országokban igen nagy népszerűségnek örvend.
Gasztro Trend Tovább olvasom