Recipes from Ingredient: zsemle

Stefánia vagdalt zelleres burgonyapürével

Stefánia vagdalt zelleres burgonyapürével

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A zsemlét 1 dl tejben megáztatjuk, majd kinyomkodjuk, és hozzáadjuk a darált húshoz.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gesztenyével töltött csirkemell fehérbor mártással

Gesztenyével töltött csirkemell fehérbor mártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkemell filéket megmossuk, és óvatosan felszúrjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kolbászos-fűszeres töltelékkel töltött csirke sörben sütve, brokkolis krumplipürével és almakompóttal

Kolbászos-fűszeres töltelékkel töltött csirke sörben sütve, brokkolis krumplipürével és almakompóttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat megmossuk, fellazítjuk rajtuk a bőrt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zöldborsó krémleves

Zöldborsó krémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A vajat felforrósítjuk, az apróra vágott petrezselyemzöldet és a zöldborsót hozzáadjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Töltött sertéslapocka töltött-sült burgonyával

Töltött sertéslapocka töltött-sült burgonyával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lapockát kiklopfoljuk, és éles késsel felszúrjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gesztenyével töltött pulykamell vörösboros aszalt szilvával, pirított mandulával

Gesztenyével töltött pulykamell vörösboros aszalt szilvával, pirított mandulával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A pulykamellet szép vékony szeletekre vágjuk, óvatosan kiklopfoljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sajtpuding

Sajtpuding

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sajtokat lereszeljük, hozzáadjuk a tojások sárgáját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mákpuding csokoládéöntettel

Mákpuding csokoládéöntettel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Elkészítjük a csokoládéöntetet: a csokoládét vízgőzön felmelegítjük, hozzáadjuk a tejszínt, a rumot és a vaníliás ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gazpacho

Gazpacho

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A gazpacho egy nagyon finom hideg zöldségleves, amelyet a déli országokban igen nagy népszerűségnek örvend.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Lencsefőzelék fasírttal

Lencsefőzelék fasírttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Mert lencsét nem csak Újévkor lehet enni.

Hobbychef Tovább olvasom