Recipes from Ingredient: zsemle
Cseresznyefelfújt
A szikkadt zsemléket félkarikára szeleteljük, meglocsoljuk a langyos tejjel, fél óráig ázni hagyjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGyümölcsökkel ékesített kacsa
A bontott pecsenyekacsát a megfelelő előkészítés után kívül-belül besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomAnanászos sonkacipó
A füstölt sovány sonkát, a sovány sertés- és marhahúst, finom tárcsán többször ledaráljuk, minél pépesebbre.
Gasztro Trend Tovább olvasomGyümölcsös sajtfondue
A fondue-edényt a meghámozott fokhagymagerezddel bedörzsöljük, beleöntjük a rizlingbort, és felmelegítjük az edényt.
Gasztro Trend Tovább olvasomNaranccsal töltött kacsa
A pecsenyekacsákat megtisztítjuk, a tokot eltávolítjuk, és kívül-belül besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSütőtökleves sajttal
A középmelegre állított sütőt kb. 180 °C-ra előmelegítjük, és sütőlapra kb. 800 g sütőtököt teszünk.
Gasztro Trend Tovább olvasomChilis camembert majonézzel, fokhagymával és chilivel
Imádom a sajtokat, a camembert szerintem a sajtok királynője.
Hobbychef Tovább olvasomÉdes túróval töltött zsemle
A zsemlék felső harmadát egy éles késsel levágjuk, a belsejüket kivájjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom