Recipes from Ingredient: zselatinpor

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Mandarin desszert

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A mandarint meghámozzuk és a citromok megszűrt levébe tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Eper vörösborzselében

Eper vörösborzselében

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az egészséges eperszemeket megmossuk, lecsumázzuk és félbevágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mézes rózsakocsonya

Mézes rózsakocsonya

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az egyforma színű rózsaszirmokat bő folyó vízben többször is átmossuk és lecsepegtetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Somlói galuska (olajos magvakkal)

Somlói galuska (olajos magvakkal)

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az alappiskótát a tésztához a hagyományos módon felverjük, és három részre osztjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pástétom fűszeres vajjal

Pástétom fűszeres vajjal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az apróra vágott vöröshagymát a füstölt szalonna zsírján megpirítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Barackos gyümölcskocsonya

Barackos gyümölcskocsonya

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az őszibarack konzerv levét felforraljuk, hozzáadjuk a víz felét.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mangókrém ananásszal

Mangókrém ananásszal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojások sárgáját cukorral kikeverjük, és forró tejbe tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Caramel Apple Jello Shots

Caramel Apple Jello Shots

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Vágjuk félbe a zöld almákat, és formáljunk belőlük csészéket.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ehető gumimaci

Ehető gumimaci

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Egy edénybe öntsünk 1/3 csészényi vizet, és adjuk hozzá a zselatinporokat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Briósban sült halpástétom

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, levét kinyomkodjuk. A paraj szárát lecsipkedjük, a leveleket leforrázzuk, hideg vízben ...

Gasztro Trend Tovább olvasom