Recipes from Ingredient: zöldpaprika
Halpaprikás sajtos tésztával
A füstölt szalonnát bevagdaljuk, így kakastaréj alakú szeleteket készítünk belőle.
Gasztro Trend Tovább olvasomSertéspörkölt
A sertéshúsnak viszonylag semleges az íze, ezért a belőle készült ételeknél bátran lehet nagy hangsúlyt ...
Gasztro Trend Tovább olvasomDorozsmai ponty
A pontyot kifilézzük. A megtisztított fejből és a csontokból az egyik hagymával, meg egy kevés ...
Gasztro Trend Tovább olvasomCsukapörkölt
A megtisztított csukát kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk és besózzuk. A hagymát megtisztítjuk, a paprikát kicsumázzuk, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomBalatoni süllőfilé Hungária módra
A halat megsózzuk, félretesszük. A hagymát megtisztítjuk, és finomra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomLecsó
Először egy kevés olívaolajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd ha megpirult, akkor a tűzről lehúzva ...
Gasztro Trend Tovább olvasomAlföldi tarhonyaleves
A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk, és megpirítjuk. Mikor már aranyszínű, hozzáadjuk a finomra vágott ...
Gasztro Trend Tovább olvasom