Recipes from Ingredient: vöröshagyma
vöröshagyma
Egri töltött gomba
A gombát megtisztítjuk. A szárát óvatosan kivesszük a fejből, majd apróra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSavanyú, tejszínes lencseleves
A lencsét előző nap hideg vízbe áztatjuk. A felhasználás napján leszűrjük, átmossuk, és 1 liter ...
Gasztro Trend Tovább olvasomAlföldi tarhonyaleves
A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk, és megpirítjuk. Mikor már aranyszínű, hozzáadjuk a finomra vágott ...
Gasztro Trend Tovább olvasomThai bambuszrügy erőleves
A csirkemell filét megmossuk, kockára vágjuk, szárnyas fűszerkeverékkel és fehérborssal ízesítjük. 1 liter vízben 15-20 ...
Gasztro Trend Tovább olvasomKanadai tökkrémleves
Vajat forrósítunk, mikor már nem pezseg, rátesszük a finomra vágott vöröshagymát, a szeletekre vágott sárgarépát ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFejes saláta vinaigrette mártással
A salátafejeket kétfelé vágjuk, és bő, hideg folyóvízben megmossuk, majd lecsepegtetjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSörben sült kacsacomb citromos almaszósszal
A kacsacombokat megmossuk, majd sóval, majoránnával és őrölt köménnyel bedörzsöljük. A sört beleöntjük egy tepsibe, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomTortilla fokhagymásan, sajtosan sütve
A szalonnát apró kockákra vágjuk, és nagyobb serpenyőben aranysárgára pirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSajtos rákfalatok toaston
A rozskenyeret egyenletes szeletekre vágjuk, és egy sütőlapra tesszük. Forró sütőben 3 percig szárítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom