Recipes from Ingredient: tejszín
Gesztenyével töltött csúsztatott palacsinta
A palacsintatésztát a következőképpen készítjük el: a liszthez hozzáadjuk a tojások sárgáját.
Gasztro Trend Tovább olvasomIllatos almaturmix mandulával
A meghámozott és reszelt almát a fele tejjel és a tejszínnel turmixgépben továbbpépesítjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomKörték eperkocsonyával
Egy kivajazott tűzálló tálat szorosan kibéleljük a kihűlt piskótával.
Gasztro Trend Tovább olvasomIgazi tökös-mákos rétes
Noha az igazi finom rétes a saját készítésű, mégis inkább a kész réteslapot válasszuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomMeleg kávépuding
Felhevítjük a lisztet a megolvasztott vajban, majd állandó kevergetés közben felöntjük a forró kávéfőzettel.
Gasztro Trend Tovább olvasomTúrókrémes almahab
A díszítésre szánt almát félretesszük, a többit megmossuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKávétorta cukrozott cseresznyével
A kész piskótakarikát három egyforma lapra vágjuk, kettőt félreteszünk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFinom falatok ananászra és sütőtökre
Az alaposan megmosott húst ujjnyi csíkokra vágjuk, és rátesszük az olajon fonnyasztott vöröshagymára.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirkecombok ribizliben
A csirkecombokat lebőrözzük, a bőrt félretesszük, később más ételhez felhasználható.
Gasztro Trend Tovább olvasom