Recipes from Ingredient: tej

Sárgabarackos, mandulás tekercs

Sárgabarackos, mandulás tekercs

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A mélyhűtött kelt tésztát szobahőmérsékleten felengedtetjük, a sütőlap méretére nyújtjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cseresznyefelfújt

Cseresznyefelfújt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szikkadt zsemléket félkarikára szeleteljük, meglocsoljuk a langyos tejjel, fél óráig ázni hagyjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Somlói galuska (olajos magvakkal)

Somlói galuska (olajos magvakkal)

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az alappiskótát a tésztához a hagyományos módon felverjük, és három részre osztjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Igazi tökös-mákos rétes

Igazi tökös-mákos rétes

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Noha az igazi finom rétes a saját készítésű, mégis inkább a kész réteslapot válasszuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fügefelfújt

Fügefelfújt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A felnegyedelt fügéhez hozzátesszük a cukrot, és nagyon kevés vízben puhára főzzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Divatos körtetorta

Divatos körtetorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A körtéket megmossuk, megfelezzük, majd eltávolítjuk a magját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Szőlőtorta karamellhálóban

Szőlőtorta karamellhálóban

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tészta anyagait annyi tejföllel gyúrjuk össze, hogy rugalmasan puha tésztát kapjunk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kókuszkenyér

Kókuszkenyér #1

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Vízgőzön habverővel való állandó keverés közben sűrű krémet főzünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pulykamellgalantin gyümölcsökkel

Pulykamellgalantin gyümölcsökkel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pulykamellfeleket, a vékony részénél vigyázva felszúrjuk, és besózva félreállítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sárgadinnyeleves saját héjában

Sárgadinnyeleves saját héjában

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szép héjú sárgadinnyét alaposan megmossuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom