Recipes from Ingredient: tej
Cseresznyefelfújt
A szikkadt zsemléket félkarikára szeleteljük, meglocsoljuk a langyos tejjel, fél óráig ázni hagyjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSomlói galuska (olajos magvakkal)
Az alappiskótát a tésztához a hagyományos módon felverjük, és három részre osztjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomIgazi tökös-mákos rétes
Noha az igazi finom rétes a saját készítésű, mégis inkább a kész réteslapot válasszuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFügefelfújt
A felnegyedelt fügéhez hozzátesszük a cukrot, és nagyon kevés vízben puhára főzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomDivatos körtetorta
A körtéket megmossuk, megfelezzük, majd eltávolítjuk a magját.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzőlőtorta karamellhálóban
A tészta anyagait annyi tejföllel gyúrjuk össze, hogy rugalmasan puha tésztát kapjunk.
Gasztro Trend Tovább olvasomPulykamellgalantin gyümölcsökkel
A pulykamellfeleket, a vékony részénél vigyázva felszúrjuk, és besózva félreállítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSárgadinnyeleves saját héjában
A szép héjú sárgadinnyét alaposan megmossuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom