Recipes from Ingredient: szőlő

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Szőlőszemek szárnyasmájjal és borókával flambírozva

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A szárnyasmájat elválasztjuk a szívtől, az utóbbit másra használjuk fel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gyümölcssalátával töltött görögdinnye

Gyümölcssalátával töltött görögdinnye

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A görögdinnyét úgy válasszuk ki, hogy szép legyen a külső héja is.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ananász gyümölcsfagylalttal

Ananász gyümölcsfagylalttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az ananászt hosszában négyfelé vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csokoládéfondue

Csokoládéfondue

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A nem tejes étcsokoládét apró darabokra tördeljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Szőlőtorta karamellhálóban

Szőlőtorta karamellhálóban

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tészta anyagait annyi tejföllel gyúrjuk össze, hogy rugalmasan puha tésztát kapjunk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sajtfondue

Gyümölcsös sajtfondue

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A fondue-edényt a meghámozott fokhagymagerezddel bedörzsöljük, beleöntjük a rizlingbort, és felmelegítjük az edényt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Friss gyümölcssaláta dióval, szárnyashússal

Friss gyümölcssaláta dióval, szárnyashússal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A grillcsirkét - a májával együtt - hagyományosan, lesózva megsütjük, kihűtjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Kivivel pirított szárnyas- vagy libamájszeletek

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Először a köretet készítjük el. A megmosott és lecsepegtetett rizst a margarinon átforrósítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Töltött sárgadinnye

Töltött sárgadinnye

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kisméretű sárgadinnyék felső harmadát levágjuk, a magját kikaparjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gemenci őzgerinc hidegen, vörösboros körtével

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az őzgerincet lehártyázzuk, majd sóval és apróra vágott kakukkfűvel bedörzsöljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom