Recipes from Ingredient: száraz pezsgő

Hibiscus Mimosa koktél

Hibiscus Mimosa koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Helyezzük a pezsgős pohár aljára a vadhibiscus virágot.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sparkling Margarita koktél

Sparkling Margarita koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Öntsük az összes hozzávalót (kivéve a pezsgőt) egy keverőpohárba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
SKYY Violet koktél

SKYY Violet koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A száraz pezsgő kivételével, bárkanál segítségével keverjük össze jéggel a hozzávalókat egy keverőpohárban.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Avión Blue koktél

Avión Blue koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pezsgő kivételével rázzuk erősen össze a többi hozzávalót sékerben.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pornstar Martini koktél

Pornstar Martini koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Vágjunk ketté egy maracuját, és annak egyik felét facsarjuk bele a koktél shakerbe.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Hermione Granger koktél

Hermione Granger koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Bárkanállal keverjük össze a hozzávalókat egy keverőpohárban jéggel legalább 30 másodpercig.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sobieski New Year's Swanky Toast koktél

Sobieski New Year’s Swanky Toast koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Öntsük bele a vodkát, a Creme de Cassis-t, és az áfonyalét egy félig jéggel teli ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sobieski Don't Talk Just Kiss koktél

Sobieski Don’t Talk Just Kiss koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A vodkát, a likőrt, a gránátalmalét és néhány szem jeget rakjuk bele a sékerbe, és ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kir Royal koktél

Kir Royal koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A likőrt a pohár aljára öntjük, majd óvatosan felöntjük a pezsgővel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Champagne koktél

Champagne koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Más ismert receptek szerint „erősíthetjük” az italt 2 cl konyakkal, esetleg Francia Brandyvel.

Gasztro Trend Tovább olvasom