Recipes from Ingredient: presszókávé
Galliano Hot Shot
Elsőként készítsünk el 1 adag presszókávét (rövid kávé, espresso).
Gasztro Trend Tovább olvasomLatte Macchiato
A Macchiato fordított változata, itt a fekete kávé kevesebb a tejhez képest.
Gasztro Trend Tovább olvasomMacchiato
Az olasz elnevezés foltost jelent, az ital ugyanis espresso egy foltnyi tejhabbal a tetején.
Gasztro Trend Tovább olvasomCappuccino
A tökéletes cappuccino egy rész kávéból, egy rész 60-70 °C-os tejből és egy rész tejhabból ...
Gasztro Trend Tovább olvasomTiramisu Kávé
Egy közepes serpenyőbe a habverővel együtt rakjuk bele a Mascarpone sajtot és a tejszínt.
Gasztro Trend Tovább olvasomAmerikai Kávé
Öntsük a kávés csészébe a forró kávét, majd rá a meleg vizet, és forrón tálaljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomJeges Karamellás Cappuccino
Az ital rendkívül hasonlít a Starbucks féle cappuccinora.
Gasztro Trend Tovább olvasomEspresso Martini koktél
Az összetevőket rakjuk bele a shakerbe, töltsük meg jéggel, majd erősen rázzuk össze.
Gasztro Trend Tovább olvasom