Recipes from Ingredient: presszókávé

Tiramisu

Tiramisu

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Ha egy igazán finom és elegáns desszertet szeretne készíteni különleges alkalmakra, akkor a tiramisu kiváló ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Coffee Martini koktél

Coffee Martini koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Töltsünk zúzott jeget a koktélos shakerbe, és adjuk hozzá a vodkát, a kávélikőrt, és a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mexpresso Martini koktél

Mexpresso Martini koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összes hozzávalót rázzuk össze koktél shakerben zúzott jéggel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Baileys Jeges Kávé

Baileys Jeges Kávé

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Rakjuk a hozzávalókat a koktél shakerbe, és rázzuk jól össze.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Baileys Creme Caramel Latte

Baileys Creme Caramel Latte

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Főzzünk le kb. egy adag presszókávét, amit aztán öntsünk át a füles kávés üvegpohárba vagy ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Baileys Latte

Baileys Latte

Recept típus:
Átlag értékelés: (4 / 5)

Készítsünk el kb. egy adag presszókávét, amit aztán öntsünk át az üvegpohárba vagy a csészébe.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Baileys Iced Latte

Baileys Iced Latte

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Keverőpohárba töltsük bele a jeget, az ír krémlikőrt (Baileys), a kihűlt kávét, a tejet, és ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csokoládés-mogyorós kávé

Csokoládés-mogyorós kávé

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk a cukrot és a kakaóport a pohárba/bögrébe, és öntsük rá a forró kávét, és ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mai Kai’s Black Magic Tribute koktél

Mai Kai’s Black Magic Tribute koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összes hozzávalót turmixgépbe (blender) 1 1/2 csészényi zúzott jéggel jól, mintegy 5 másodpercig keverjük ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Bacardi Caribbean Coffee

Bacardi Caribbean Coffee

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Öntsük az arany rumot a kávés bögrébe vagy pohárba, és töltsük rá a forró fekete ...

Gasztro Trend Tovább olvasom