Recipes from Ingredient: őrölt szegfűszeg

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Görög baklava mandulával és mézzel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A mélyhűtött vajastésztát négyfelé osztjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gőzben főtt gombócok sárgabarackkal, fehérbor mártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lisztet egy dagasztóedénybe szitáljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Szilvadzsem mogyoróval

Szilvadzsem mogyoróval

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kék szilvát bő vízben, többször is átmossuk, kimagozzuk és ledaráljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Angol karácsonyi gyümölcspuding

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Először a mazsolaszőlőt forrázzuk le, kihűtjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Illatos almaturmix mandulával

Illatos almaturmix mandulával

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A meghámozott és reszelt almát a fele tejjel és a tejszínnel turmixgépben továbbpépesítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Datolyatorta

Datolyatorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Összekeverjük a búzadarát, a lisztet, a sütőport, a cukrot, a vajjal és a vanílialikőrrel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Flambírozott almás lepény

Flambírozott almás lepény

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lisztet egy keverőtálba szitáljuk, hozzáadjuk a szobahőmérsékletűre felengedett vajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Finom falatok ananászra és sütőtökre

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az alaposan megmosott húst ujjnyi csíkokra vágjuk, és rátesszük az olajon fonnyasztott vöröshagymára.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gyümölcsös sertésragu cukkínivel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sertéshúst megmosás után felkockázzuk, és felforralás, kihűlés után beletesszük a pácba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Almavaj

Almavaj

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Miután meghámoztuk és kicsumáztuk az almákat, mindegyiket vágjuk négyfelé.

Gasztro Trend Tovább olvasom